Miksi Lahden ATK Klinikka

Lahden ATK Klinikka on perustettu vuonna 2013. Meillä on pitkä kokemus alalta. 

Olemme palvelleet tuhansia asiakkaita ammattitaidolla jo pitkään. Meillä on aina ollut kilpailukykyiset hinnat. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeintä. Sijaintimme on hyvällä paikalla. Liikkeemme sijaitsee aivan ydinkeskustassa (Finnkinoa vastapäätä), meille pääsee myös helposti autolla, liikkeemme edessä on useampi parkkipaikka. 

Mihin olemme erikoistuneet

Huomasimme kokemuksiemme pohjalta, että tietokoneiden käyttäjät ajattelevat, että esim. Antivirus antaa täydellisen tietoturvan tietokoneelle. Antivirus kyllä suojaa, mutta ei täydellisesti, sillä kolmannen osapuolen ohjelmat sekä sovellukset vanhenevat, tulee uudempia versioita, jotka eivät päivity automaattisesti. Sovellukseen syntyy näin ollen tietoturva-aukkoja, eikä Antivirus pysty sulkemaan tietoturva-aukkoja. Tämän vuoksi olemme luoneet automatisoidun ohjelmapäivitys-sovelluksen, joka päivittää kolmannen osapuolen ohjelmat automaattisesti, ja sulkee kaikki tietoturva-aukot. Sovellus nostaa tietoturvatason 100% Kehittämämme sovellus on PCTurva+. at.

Mitä teemme

Huollamme, asennamme yksityisten sekä yrityksien tietokoneet. Ratkaisemme tietokoneiden ongelmia. Tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan kaikki palvelut. Suunnittelemme asennuksen yhteydessä asiakkaan tietokoneen parhaalla suorituskyvyllä. riippuen asiakkaan tietokoneen käyttötarpeesta.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksenne verkkosivut ja verkko-ohjelmistot kuten intra- ja extranetit sekä sisällönhallintajärjestelmät.

Meiltä myös mobiililaitteiden huollot, iPhone mallit sekä muut puhelinmerkit. Huollamme laitteet laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla kilpailukykyiseen hintaan.

Yhteistyökumppanit

HS-Works Oy

InfoCare Workshop Oy