PCTurvaPlus


Automatisoitu ohjelmistopäivitys-sovellus 

Antaa T äydellisen tietoturvan tietokoneellesi

 

Koko vuoden maksu alkaen vain 59€ 

Täysversion lataus, vaatii lisenssin:

Lataa  PcTurva + 

 

 

Voit kokeilla PCTurva + 2kk lisenssillä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme

044-7200051

asiakaspalvelu@lahdenatk.fi tai info@pcturvaplus.fi

 

Pääsy eroon ärsyttävän päivitysilmoituksista ja suojata tietokonettasi tietoturva-aukoilta käyttämällä meidän ohjelmamme.

Lahden ATK-Klinikan Täydellinen tietoturvapaketti lopettaa ärsyttävät ohjelmien päivitysilmoitukset. Esim. Java, Adobe Reader, Flash Player jne. Meidän ohjelmamme päivittää ohjelmat automaattisesti ja jatkuvasti vahvistaen tietoturvaa sulkemalla päivittämättömien ohjelmien aiheuttamia tietoturva-aukkoja.

Antivirusohjelma ja Windowsin automaattiset päivitykset EIVÄT riitä tietokoneen tietoturvaan, virukset ja haittaohjelmat saattavat tulla myös muiden tärkeiden ohjelmien kautta. Usein näistä ohjelmista löytyy tietoturva-aukkoja joista haittaohjelmat pääsevät tietokoneeseen ja antivirusohjelma ei välttämättä tunnista näitä. On tärkeää että ohjelmat päivitetään aina uusimpiin versioihin, jotta tietoturvasuoja on paras mahdollinen. Huomioithan myös, että Windows käyttöjärjestelmän automaattiset päivitykset ei päivitä näitä kolmannen osapuolen ohjelmia.

 

PcTurva+ päivittää taustalla automaattisesti tärkeät ohjelmat kuten antivirusohjelman. Joka kerta kun käynnistät tietokoneesi, PcTurva+ lähtee päälle automaattisesti. Päivityksen kesto riippuu siitä kuinka paljon päivityksiä on saatavilla. Lahden ATK-Klinikan PcTurva+ antaa täydellisen tietoturvan tietokoneellesi.

Vain 9,90€ per kuukausi TAI koko vuoden maksu alkaen vain 59€*

Jos valitsette kuukausimaksun, lasku palvelusta lähetetään aina kolmen kuukauden välein. Jokaisen laskun summa on siis 29,70€. Tietokoneesi on tällä sopimuksella aina mahdollisimman turvallinen käyttää. Sopimusta voidaan jatkaa myös toiseen koneeseen, mikäli asiakas esimerkiksi vaihtaa käytössä olevan tietokoneensa uuteen.

*itseasennettuna, muuten 99€. Toimipisteessämme asennettaessa tarkistamme myös järjestelmän yleiskunnon.