Yrityksen huoltopaketti

Yrityksen huoltopakettiin kuuluu Tietoturvaohjelmamme PCTurva+ joka turvaa täydellisesti yrityksesi tietokoneet yhdessä virusohjelman kanssa Käyttöjärjestelmän ja lisäohjelmien asennus Mekaaninen tarkistus ja ylläpito Etätuki Tietokoneet huolletaan joko yrityksessänne tai tarpeen vaatiessa liikkeessämme. Kysy tarjous!


PCTurvaPlus

https://pcturvaplus.fi/ Automatisoitu ohjelmistopäivitys-sovellusAntaa täydellisen tietoturvan tietokoneellesi Antivirusohjelma EI riitä tietokoneen tietoturvaan Antivirusohjelma  EI riitä tietokoneen tietoturvaan, vaan  virukset ja haittaohjelmat saattavat tulla myös muiden tärkeiden ohjelmien kautta. Usein näistä ohjelmista löytyy tietoturva-aukkoja, joista haittaohjelmat pääsevät tietokoneeseen ja antivirusohjelma ei välttämättä tunnista näitä. On tärkeää, että ohjelmat päivitetään aina uusimpiin versioihin, jotta tietoturvasuoja on paras mahdollinen. […]


Tietokoneen kasaus ja asennuspaketti

Tietokoneen kasaus ja asennuspakettiin kuuluu komponenttien asentaminen koteloon ja Windowsin asennus sekä siihen kaikki ajurit, päivitykset ja viimeisimmät versiot tärkeimmistä perusohjelmista mukaanlukien virusturva. Voimme myös yhdessä katsoa ja tilata verkkokaupasta tietokoneeseen tarvittavat komponentit käyttösi mukaan. Asentamisen jälkeen tietokone on täysin käyttövalmis.


Muut työt

Listattujen palveluiden lisäksi teemme myös paljon muutakin tuntiveloituksella. Esimerkiksi kannettavien tietokoneiden näytön vaihtamiset sekä erikoislaitteiden ja -ohjelmistojen asennukset hoidetaan tuntityönä. Kysy myös tarjousta.


Tietokoneen korjauskustannusarvio

Kartoitamme viallisen tietokoneen korjauksen tarpeen ja kustannusarvion sekä annamme siitä kirjallisen todistuksen, jota tarvitaan esimerkiksi vakuutusyhtiöiden korvaushakemuksia varten.


Tietokoneen virkistys- ja vuosihuoltopaketti

Anna tietokoneellesi uusi elämä Tietokoneen virkistys- ja vuosihuoltopaketti parantaa suorituskykyä nopeuttaen sen toimintaa ja päivittää tärkeät ohjelmat kuten tietoturvan. Jos tietokoneesi tökkii tai hidastelee, niin tämä huoltopaketti korjaa ongelman lukuunottamatta mekaanisia vikoja. Pakettiin kuuluu: Turhien ohjelmien poisto Päivittää kolmannen osapuolen ohjelmat (Esim. Flash Player, Shockwave, Adobe Reader, Java) Antiviruksen päivittäminen / asentaminen Käyttöjärjestelmän päivittäminen Tietokoneen […]


Uuden tietokoneen käyttöönottopaketti ja esiasennukset

Uuden tietokoneen käyttöönotossa käyttöjärjestelmä päivitetään ja poistetaan turhat käyttöä hidastavat ohjelmat ja kokeiluversiot. Käyttöönoton yhteydessä asennetaan myös tarvittavat perusohjelmat. Nettitikun, maksullisen virustorjunnan tai toimisto-ohjelmiston asennus tehdään paketin yhteydessä kaupan päälle (ei sisällä tuotetta).


Viruksien ja haittaohjelmien poisto

Poistamme koneestanne haittaohjelmat ja virukset. Tietokoneen puhdistaminen haitallisista ohjelmista ja viruksista vaatii sen, että tietokoneeseen asennettu käyttöjärjestelmä käynnistyy. Mikäli virus tai haittaohjelma on vahingoittanut konetta muuten, eikä se esimerkiksi käynnisty, kartoitamme tehtävät toimenpiteet.


Tietojen siirto ja palauttaminen

Tietokoneen tullessa epäkuntoon tai vaihdettaessa tietokoneesta toiseen, siirrämme tiedostonne talteen joko ulkoiselle asemalle tai uudelle koneelle. Esimerkiksi tärkeät dokumentit ja valokuvat on usein pelastettavissa tietokoneen vikatilanteissa. Vahingossa poistettujen tiedostojen palauttaminen on myös joissain tapauksissa mahdollista, kunhan operaatio aloitetaan mahdollisimman pian vahingon sattumisen jälkeen. Tietojen siirto on myös yleinen toimenpide käyttöjärjestelmän asennuksen yhteydessä jolloin tiedostot otetaan […]